20 Ağustos 2014 Çarşamba

Aastra Blustar 8000 Multimedya Telefonu 0312 205 1111



Aastra Blustar ™ 8000i Masaüstü Medya Telefonu iletişim ve işbirliği yolu geliştirmek için tasarlanmış güçlü bir masaüstü video konferans ve işbirliği aracıdır. Gerçek HD video konferans sunan Aastra 8000i Blustar doğal bir yüksek kaliteli video deneyimi sunmak video ve iletişim teknolojisindeki son kullanır.

Aastra Blustar TM 8000i masaüstü medya telefonu, akıllı, sezgisel ve kullanımı kolay güçlü bir işbirliği aracı haline çevirerek birleşik iletişim ve iş uygulamaları ile gerçek HD video konferans birleştirir.
Onun 13 inç dokunmatik ekran ile, Aastra 8000i Blustar tamamen "doğal işbirliği" deneyim elde yayın kalitesinde görüntü ve ses sağlar. Ürün, saniyede 30 kare hızında gerçek HD 720p video konferans sunar. Video kalitesi dört sesli izleme mikrofon ve üç hoparlörler aracılığıyla teslim, üstün HD ses kalitesi ile eşleştirilir.

Ister peer-to-peer haberleşme veya çok-yönlü video konferans için 11 katılımcı herhangi bir anda ekranda görünen ile - Bu yüksek kaliteli masaüstü medya telefonu ekipleri birlikte daha iyi çalışmasına yardımcı üretkenliği artırır. Bir düğmeye dokunarak, toplantı odaları ve kitap gerek kalmadan, ekipler belgeleri ve inceleme paylaşmak ve geliştirilmiş verimlilik ve reaktivite proje gelişmeleri tartışmak için konferans yapabilirsiniz. Blustar 8000i cihazlara bir masaüstü PC'den içerik paylaşma sezgisel kolay ve hızlı ve etkin bilgi paylaşımını sağlar.

Güçlü işbirliği özelliklere ek olarak, Aastra 8000i Blustar canlı video olarak aynı anda çalıştırabilirsiniz yerleşik iş verimliliği uygulamaları, bir dizi sağlar. Ekranın yarısı kolayca ve gerçek zamanlı bilgi ve iş zekası teslim güçlü bir iş panosu oluşturmak için kullanıcı tanımlı uygulamalara tahsis edilebilir.

Blustar Ekosistemine - Aastra 8000i Blustar masaüstü medya telefonu Aastranın olan Birleştirilmiş İletişim ve İşbirliği portföyünün önemli bir parçası olan güçlü bir iletişim aracıdır. Blustar anahtar sürücü olarak video kullanarak tutarlı bir kullanıcı deneyimi sağlayarak, müşteriler ve cihazların bir seçim karşısında yeni bir seviyeye iş iletişimi sürer. Verimlilik artırıcı araçları Blustar yelpazesi bugünün modern işletme giderek çeşitlenen iletişim ihtiyaçlarına cevap için daha fazla seçenek ve esneklik sunar.


Geniş 13 inç renkli TFT ekran kullanarak, Blustar Medya Telefonu görüntüler görüntülü arama ve video konferans için gerçek 720p HD video yine uzaktan iletişim kişisel adrestir.

Üstün HD Audio

Üç yüksek sadakat hoparlör sağ ve merkez ses emisyonu ve G.719 / G.722 geniş bant codec desteği, sol sağlamadan ile, Blustar 8000i açıkça söylenen her şeyi duymak sağlayan üstün ses özellikleri vardır.

Akıllı Mikrofonlar

sadece bir kişi orada olmak gibi - Dört mikrofonlar sesiniz konumunu izler ve istenmeyen arka plan gürültüsünü ortadan kaldırmaya yardımcı olur yönlenidirilebilen bir dizi oluşturmak için bağlanmıştır, Blustar 8000i ses özellikleri duymak ve duyulmak olanak tanır.

Iki-Kişi Haberleşme

Yüz-yüze video görüşmeleri hızla ve uygun bir zengin-kişi bir iletişim deneyimi sunar. Sadece bir tık uzakta güçlü varlığı ve dizin look-up özellikleri ve ad-hoc konferans ile, Blustar Medya Telefonu anında insanları bir araya getiriyor.

Zengin Durum Bilgi

Gerçek zamanlı durum bilgilerini iletişimin doğru modu basit ve kolay bir görev kullanarak doğru zamanda kişiler ile temasa geçmek yapar. Blustar 8000i en zengin varlığı yetenekleri haberleşme cihazları ve çeşitli uygulamalar karşısında bir kullanıcının durumuna doğru bir görünüm sağlar. Sezgisel kullanıcı arayüzü ile birlikte telefon hattı ve takvim varlığı yetenekleri Blustar her masa için doğal işbirliğini getiren güçlü bir iletişim aracı 8000i olun.


PC Masaüstü Paylaşımı

PC masaüstü hızlı ve etkin bilgi paylaşımını teşvik sezgisel kolay yapılır Paylaşım. Hala video izleme katılımcıların ise masaüstü canlı paylaşım yeni bir seviyeye verimliliği alır.

İş Uygulamaları

Blustar Masaüstü Medya Telefonları kolayca yerleşik ve özelleştirilebilir uygulamalar aracılığı ile günlük iş süreçlerine entegre edilebilir. Blustar 8000i video arama basit iş zekası gerçek zamanlı erişim için yapım ile eş zamanlı verimlilik artırıcı uygulamalar çalıştırabilirsiniz.

Sezgisel İletişim

Blustar Medya Telefonu doğal ve sezgisel bir iletişim deneyimi sunmak için tasarlanmıştır. HD görüntü ve ses kalitesi ve sezgisel kullanıcı arayüzleri Aastra 8000i Blustar Masaüstü Medya Telefonu her masa için doğal işbirliğini getiren güçlü bir iletişim aracı yapmak için birleştirir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder